Nis

Okul Sporları Turnuvalarında Minikler Kategorisi Kız Satranç Takımımız İl Üçüncülüğü Erkek Satranç Takımımız da İlk Üçüncülüğü başarısı elde etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, Antrenör Öğretmenimiz Bülent Karataş'a Teşekkür Ediyoruz.

Nis

İlimizde Düzenlenen okul sporları satranç turnuvasında Okulumuz Kız Satranç Takımı İl 2 nciliği başarısı elde etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Antrenör öğretmenimiz Bülent Karataş'a Teşekkür Ediyoruz.

Nis

Değerler Kulübümüzün bir etkinliği olarak her ay öğrencilerimizi heyecanlandıran, kurallı davranışlarıyla çevresine örnek olmalarını amaçlayan "Enlerimiz" etkinliğinde kupalar sahiplerini buldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

25-26 Mart tarihlerinde Muğla'da düzenlenen iller arası karate turnuvasında 4/A Sınıfı öğrencimiz Aybüke Arslan 3. Olmuştur. Öğrencimizi ve Ailesini Tebrik Ediyoruz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü panosu düzenlendi. 3/C Sınıfı öğrencilerimize ve Öğretmenimiz Filiz Güzelbaba'ya teşekkür ediyoruz.

Mrt

4/A Sınıfı Öğrencimiz Aybüke Arslan'ı Şehit Ali Gaffar Okkan iller arası karete turnuvası Sakarya/Hendek'teki başarısı dolayısıyla ödüllendirdik. Başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Yeşilay haftası programımız. Programı hazırlayıp sunan 1-B Sınıfı Öğrencilerimize ve Öğretmenimiz Havva Çetin'e teşekkür ediyoruz

Mrt

Yeşilay haftası panomuz düzenlendi. 1-B sınıfı öğrencilerimize ve Öğretmenimiz Havva Çetin'e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Recep Eymen Türe ve Anıl Kaan Erdoğan mangala ve Q_bitz turnuvasında okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Öğrencilerimize ve Öğretmenimiz Filiz Güzelbaba'ya katılımları için teşekkür ediyoruz.

İkaz Alarm Tatbikatı Gerçekleştirdik.

Afet Hazırlık Günü Dolayısıyla Tatbikat Sonrası Öğrencilerimizi Afetler ve Afet Sonrası Uygulamalar Hakkında Bilgilendirdik.

Ock

Okulumuz öğrencileri halk oyunları yarışmalarına hazırlanmak için hafta sonu ve farklı saatlerde çalışmalarına devam ediyor. Özverili çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi kutluyor, öğretmenimiz Nilüfer Karçkay'a teşekkür ediyoruz. Yarışmalarda Gül İlkokulu ve Gül Gençlik Spor Kulübü adına başarılarla dolu bir sezon olmasını diliyoruz.