Haz

Şehit Mehmet Çetin İmam Hatip Ortaokulu'nun düzenlediği Çetin Ceviz Olimpiyatları deneme sınavında başarılı olan öğrencimizi ödüllendirdik. Öğrencimizi, ailesini ve öğretmenimiz Funda Özbek Narin'i tebrik ediyoruz.

May

İl Emniyet Müdürlüğü Projesi İle Öğrencilerimize Trafik Eğitimi verildi. Eğitim Polisine teşekkür ediyoruz.

May

Öğrencilerimize 112 Acil Servis ile ilgili seminer verildi. 112 Acil Servis personeline teşekkür ediyoruz.

May

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programımız. Görev alan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, programa katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Anneler Günü Hediyeleri El emekleri için öğrencilerimizi kutluyor, öğretmenimiz Filiz Güzelbaba'ya teşekkür ediyoruz.

May

Anneler Günü Programını hazırlayan 1/B Sınıfı öğrencilerimize ve Öğretmenimiz Havva Çetin'e teşekkür ediyoruz.

May

Trafik Haftası Panosu Düzenlendi. 2/D Sınıfı Öğrencilerimize ve Öğretmenimiz Ali Uğur Kahraman'a teşekkür ediyoruz.

Nis

Turizm Haftası Kutlama Programı Düzenlendi. Programı hazırlayıp sunan 2/D Sınıfı öğrencilerimize ve Öğretmenimiz Ali Uğur Kahraman'a teşekkür ediyoruz.

Nis

Turizm Haftası Panomuz düzenlendi. 2/D Sınıfı öğrencileri ve Öğretmenimiz Ali Uğur Kahraman'a teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Kız Ve Erkek Satranç Takımı öğrencilerimizi başarılarından dolayı ödüllendirdik. Öğrencilerimizi ve Antrenör Öğretmenimiz Bülent Karataş'a Teşekkür Ediyoruz

Nis

Okulumuz 2/B Sınıfı Öğrencisi Gökçe Yağ, 23 Nisan Karate Dostluk Turnuvasında 1. Olarak Altın Madalya Kazanmıştır. Öğrencimizi ve Ailemizi Tebrik Ediyoruz.