Haz

Geleneksel Çetin Ceviz Olimpiyatları olarak Şehit Mehmet Çetin İmam Hatip Ortaokulu'nun düzenlediği ödüllü yarışmada derece yapan öğrencimiz Nisa Toprak Alan ve öğretmenimiz Funda Özbek Narin ödül törenine katıldılar. Öğrencimizi, velimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Geleneksel Düzenlemesiz Dal Minikler Kategorisi Uşak 1. liği Başarısı Dolayısıyla Öğrencilerimizi Ve Gül Spor Kulübü nezdinde Öğretmenimiz Nilüfer Karçkay'ı Tebrik Ediyoruz.

Haz

2. Sınıf Öğrencilerimiz Dumlupınar Şehitliğine Gezi Düzenlediler. Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Gül İlkokulu Futbol Turnuvası Sonuçlandı ve Öğrencilerimize Madalyaları takdim edildi. Birinci Olan Sınıflarımızı tebrik ediyoruz.