UŞAK / MERKEZ - Gül İlkokulu

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimiz Kanyon Koleji Spor Kompleksini ziyaret ederek spor dallarını tanıdılar. Geziyi düzenleyen öğretmenlerimiz, Hülya Karahan Akkuzu ve Neslihan Kavak' a teşekkür ediyoruz.

Ekm

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün yürüttüğü proje kapsamında spor eğitmenlerimiz okulumuzda parkur kurarak 4.sınıf öğrencilerimize Spor dalları tanıtımı yaptılar Eğitmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

13 Ekim Afete Hazırlık Günü dolayısıyla deprem tatbikatı ve günün anlam ve önemi programı yapıldı. 4D sınıfı öğrencilerimize ve öğretmenimiz Mehmet Yıkılmaz'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

Anasınıfı A ve B şubeleri hayvanat bahçesine gezi düzenlediler.Ögretmenlerimiz Nadire Sabancı ve Hatice Demirbaş'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlama Programı düzenlendi. Programı hazırlayıp sunan 4B sınıfı öğrencilerimize ve öğretmenimiz Mehmet TETİK'e teşekkür ediyoruz.

Ekm

4. Sınıflar ve 3A sınıfı, Mevlid Kandili programı hazırlayıp sunumunu yaptılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Ekm

Halk Oyunları Grup Yarışmaları/ Denizli'de, Gül Gençlik Spor Kulübü, 1. olan öğrencilerimiz kupa kaldırdı. Öğretmenimiz Nilüfer KARÇKAY'ı ve öğrencilerimizi yeniden tebrik ediyoruz.

Ekm

Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazanan Gül Spor Kulübü Halk Oyunları ekibimiz, öğretmenimiz Nilüfer  KARÇKAY, Psikolojik Danışman Ezgi AKTAŞ, velilerimiz Ayşe TEKİN, Ümran DURGUT; Uşak Valisi Sayın Dr. Turan ERGÜN'ün eşi Sayın Hülya ERGÜN Hanımefendi ile vali konağında bir araya geldiler. Misafirperverliği için Valimizin eşine teşekkür ediyoruz.

Uşak Valiliğimizin Verdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonuna Katıldık.

Bayramimiz Kutlu Olsun.

Gül Spor Kulübü

Haz

Dilek Sayman öğretmenimiz başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Haz

Funda Özbek Narin öğretmenimiz başta olmak üzere emeği geçen veli, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.