Okulum Temiz Projesi Dokümanlarımız 2023

Tem

Gül İlkokulu Okul Aile Birliğimizin ve Okul İdaremizin öğrencilerimiz için belirlemiş olduğu KIŞ DÖNEMİ ve YAZ DÖNEMİ olmak üzere mevsim şartlarına uygun olarak okul kıyafetlerinin özellikleri aşağıda yazıldığı gibidir.

KIŞ DÖNEMİ (Kapüşonlu Swet)

* Okul kıyafeti yapan ve satan her iş yerinde olduğu bilinen Santeks 2021-2022 kumaş kartelası.

* 3 (Üç) iplik kartelası 321 No mor kapüşonlu yandan iki cep kanguru modelidir.

* Ana renk mor olup kapüşon içi, ipi ve göğüs kısmına ortalanmış ve alt alta yazılmış GÜL İLKOKULU (Yazı Fontu: Magic Trick) logosu 314 Sarı Nakış olacaktır. (Örnek Görseli: Okulumuz resmi web adresi olan https://gulio.meb.k12.tr/ adresinde Duyurular bölümünde paylaşılmıştır.)

* Formamızın Kol ve Etek Ribanaları Düz Mor Olacaktır.

* Okul idaremizin belirlemiş olduğu kıyafetler kız ve erkek öğrencilerimiz için ayrım olmaksızın 2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı itibariyle 4 (Dört) Yıl geçerli olacaktır.

YAZ DÖNEMİ (Kısa veya Uzan Kollu)

* Ana renk Santeks mor olacaktır.

* Yaka ve kol ribanaları lacivert 4 may mor tek çizgi olacaktır.

* Sol göğüs üzerinde okulumuzun arması olan daire şeklindeki logo nakış olacaktır. (Örnek Görseli: Okulumuz resmi web adresi olan https://gulio.meb.k12.tr/ adresinde Duyurular bölümünde paylaşılmıştır.)

PANTOLON VEYA ETEK

* Camel renginde likralı keten veya kot olacaktır.

* Pantolonlarda veya eteklerde model ayrımı yapılmayacaktır.

* Dar, yırtık vs. modeller olmayacaktır.

Açıklama: Okulumuzun kıyafet model ve bilgileri okulumuzdan veya Terziler Konfeksiyon Ve Giyim Sanatları Odası'ndan temin edilebilir.

Mrt

Velilerimizin katılımı ile Önümüzdeki yıl itibariyle öğrenci kıyafetleri belirleme anketi sonuçlanmıştır. "Okul forması olması" sonucu çıkmıştır.
(Şu anki okul kıyafetleri öğrenci mezun olana kadar geçerli olup yeni kıyafetler 1. sınıflar için zorunlu olacaktır.)Haziran ayında kıyafetin şekli ve özellikleri belirlenerek resmi hale getirilecektir.

Mrt