Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında Acil Durum Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi. Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Yeşilay Haftası Programı Düzenlendi. Programı hazırlayıp sunan 2/B Sınıfı Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Havva Çetin'e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzun adını Teknofest Yarışmalarında temsil edecek takım öğrencilerimizle başvurular sonrası istişare toplantısı düzenlendi. Öğretmenimiz Nurtekin Karabay'a teşekkür ediyoruz.

Mrt

Akıl Ve Zeka Oyunları Turnuvamız Kütüphane Ve Öğretmenler odasında düzenlendi. Katılan tüm öğrencilerimize ve koordinatör öğretmenimiz Şehnaz Şahin'e teşekkür ediyoruz.

Ara

Milli Teknoloji Ürünleri Sergimiz 09.30 da açıldı.

Okul Müdürümüz ve Müdür Yardımcımız sergiyi ziyaret ederek öğrencileri kutladı.

Öğretmenlerimiz Mehmet Tetik Ve Galip Deniz'e, destek veren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Tutum, Yatırım Ve Türk Malları Haftası Programımız. 4/C Sınıfı öğrencilerimiz ve Öğretmenimiz Filiz Güzelbaba'ya teşekkür ederiz.

Ara

Uşak Valisi Sayın Dr. Turan Ergün'ün Eşi Sayın Hülya Ergün Hanımefendi İle İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil Yücel Okulumuzu Ziyaret Ettiler. 4/A Sınıfımızda düzenlenen öğrenci buluşması ve velilerimizin ikramları sonrasında öğretmenler odası buluşması gerçekleşti. Nilüfer Karçkay öğretmenimize ve 4/A Sınıfı Velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil Yücel Bugün Okulumuzu Ziyaret Etti.

İlk olarak okul yöneticilerinden okulda yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan İl Müdürümüz daha sonra öğrencilerle bir araya geldi. Kaliteli bir eğitim sisteminin oluşturulmasında en büyük desteği veren öğretmenlerimize misafirperverlikleri için teşekkür etti.

“Öğretmenler Odası Buluşmaları” kapsamında okulumuza ziyarette bulunan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil YÜCEL'e teşekkür ediyoruz.

Öğretmenler Günü Programımız.

Programı hazırlayıp sunan Öğretmenlerine Ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Uşak Gül Spor Kulübü Konya'da düzenlenen Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Minikler Türkiye Şampiyonasına Katılarak 6. Olmuştur. Nilüfer Karçkay Öğretmenimize, Sevgili Öğrencilerimize ve destek olan velilerimize tebrik ve teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Düzenlendi. 3/C Sınıfı Öğrencilerine ve öğretmenimiz Emel Karaman'a teşekkür ediyoruz.

Kas

Lösemili Çocuklar Haftası farkındalık etkinliği olarak tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bugün üzerlerinde turuncu renk bulundurdular. Etkinlik için İngilizce Öğretmenimiz Gülperi İnceefe'ye teşekkür ediyoruz.

Kas

Eğitim Polisi Rahmi Bey okulumuzu ziyareti ederek 3. Sınıf öğrencilerimize Trafik Eğitimi gerçekleştirdi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programımızı Hazırlayıp Sunan 2/C Sınıfı Öğrencilerine, Öğretmenimiz Ahmet Özdemir'e ve Tüm Öğretmenlerimize, İdari ve Yardımcı Personelimize, Tüm Öğrenci Ve Velilerimize Programa Katkı Sunan Ve Katılan Tüm Paydaşlarımıza Teşekkür Ediyoruz.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisinin hazırladığı Aile İçi İletişim Seminerine katılan velilerimize, sunumu hazırlayan rehber öğretmenlerimiz Ezgi AKTAŞ ve Seda GÜNDAĞ'a teşekkür ediyoruz.